Yoga Zevenbergen
Yoga & More

Yoga Zevenbergen

 

Yoga Zevenbergen is opgericht door Caroline Legierse in 2005. 


Caroline geeft HathaYoga, ZwangerschapsYoga en Babymassage, maar ook individuele begeleiding en privé yoga sessies. Sinds 2008 vinden de lessen plaats in een fijne zaal, waar matjes en benodigdheden aanwezig zijn. Verder beschikt de school over een ruime ontvangst, een gespreksruimte en een massageruimte. YogaZevenbergen bevindt zich aan de Neerhofstraat 10 in Zevenbergen.

Yoga Zevenbergen werkt o.a. samen met Corinne Maaten van Rond&Rond en Zinvolle Voeding. Meer over deze samenwerking en wat je verder nog kunt doen bij Yoga Zevenbergen kun je vinden onder More.

 

Caroline Legierse 

Caroline is geboren op 27 januari 1963, in Rotterdam. Inmiddels woont ze alweer heel wat jaren met haar man en vier kinderen in het gezellige Brabant. Caroline heeft de yoga-docentenopleiding in 2003 bij Osmose Yoga, Den Haag afgerond. Zij is gediplomeerd docent hatha yoga, zwangerschapsyoga en kinderyoga, Naast haar Yoga opleiding heeft Caroline ook opleidingen gevolgd voor: Hypnotherapie en Coaching, Sportmassage, Coaching met behulp van Paarden en diverse bijscholingen op het gebied van persoonlijke begeleiding, yoga, coaching en therapieën. Caroline vindt het heel belangrijk dat de Yoga lessen toegankelijk zijn voor iedereen. Humor en openheid zijn kernwaarde in haar manier van werken.